Hacka vitlök,chili och de soltorkade tomaterna fint,blanda och fyll de snittade kycklingfileerna. Bryn lite skivad vitlök och lägg i botten,lägg i kycklingen,blanda tomatburken med grädden och häll över kycklingen
Skala och finhacka vitlök. 5 krm Chilipeppar Röd. 1 st klyftor Vitlök Vanlig. Majonnäs. 1. Blanda äggula, vitvinsvinäger och dijonsenap i en glas- eller plastskål
1 vitlöksklyfta. Hacka vitlöken och skär moroten och pepparfrukten i tändsticksstavar, fräs i lite smör några minuter, häll på vatten, vin och buljongtärning, låt koka 5 minuter. 1 vitlöksklyfta 1 morot 1/2 röd pepparfrukt
Skala och riv vitlök och. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs chili, vitlök, ingefära, blomkål och tinad soybits ca 5 min tills det har fått fin färg. 2 tsk Chilipeppar Röd. 3 st klyftor Vitlök
Majonnäs eller crème fraîche utrört med pressad vitlök (eller finriven pepparrot) och örtsalt. Lag till finhackad chilipeppar och timjan, samt specificerad vikt i gram vad gäller squash och halloumi
Finhacka vitlök och chilipeppar. Bryn vitlök och peppar och tillsätt purjo och paprika. Heta räkorFör 4 pers2 paprikor, gul och röd1 purjolök2 vitlöksklyftor0,5 röd chilipeppar styrka 52-3 msk chilisås eller tomatpuré2 dl matlagningsgrädde eller mjölk om du vill 1 dl vatten1 kg räkor med skalSkiva purjon och hacka paprikorna. 2 vitlöksklyftor. 0,5 röd chilipeppar styrka 52-3 msk chilisås eller tomatpuré
Skala och skär morötterna i halvmånar, skär zucchinin åckså i halvmånar eller kvartar beroende på storleken, hacka löken, vitlöken och chilin om du använder den