Dessa kan man med fördel göra ett gäng av och sedan frysa in dem panerade och färdiga. Dessa friterade spenat och mozzarellasticks är sagolikt goda och ganska enkla att tillaga
Smula sönder fetaostenoch lägg den i samma skål tillsammans med äggen, saltet och pepparn. Nu är det en ny vecka igen och idag har jag haft lite egentid eftersom Oskar och Felicia har varit hos Felicias kusin Hjalmar och fixat lite med lampor och bokhyllor
Perfekt med chilisås, guacamole eller annan valfri sås. Du får i dig mer grönt, är snäll mot miljön och den där tunga känslan i magsäcken finns inte där när man kör på lite mer vegetariskt
Meat-free Monday igen och denna gång med en riktigt god matpaj. Den blir fantastiskt god och mättande. Visst kan man göra tacopaj på vegetarisk färs, men testa att göra denna grönsakspaj med tacofyllning
Bred på mer avokado och toppa med lökringar ochfetaost. Fetaost. Men smeten blev alltid antingen för lös och föll därmed sönder i pannan - eller så blev resultatet tvärtom torrt och smaklöst
Smula ner halva paketet fetaostoch rör om. ½ + ½ paket fetaost. Här har jag en bas på linser och mathavre och det går att smaksatta på massor med olika sätt
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Fyll tortillabröden med quorn, curryröra, sallad, lök, paprika och rulla sedan ihop. Blanda ihop majonnäs, yoghurt, curry, mango chutney, purjolök, äppelbitar, salt och peppar
Stek bönormed vitlök, lök, purjo och chili. Glutenfritt givetvis, med det här hamburgerbrödet med viss modifikation – spraya med lite rapsolja på ytan, hade inga sesamfrön hemma och hade durramjöl istället för havremjöl
Doppa sen alla bollar i mjöl så att dom täcks helt med mjöl. Jag funderade lite på vad jag skulle hitta på och tänkte att barn älskar alltid köttbullar, så varför inte göra vegetariska såna
Smaka av med salt och peppar. Täck botten av en ugnssäker form med lasagneplattor. Stek bladspenat ochfetaost några minuter, tillsätt sedan pinjenötter och parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.