Om du gillar stark mat så kan du hälla en tesked eller två med chiliolja över innan du serverar. Blanda jordnötssmöret och sesampastan med den ljusa sojan till en jämn smet
a 250 g fryst filodeg2 dl kokta glasnudlar (30 g okokta)250 g fläsk-/kycklingfärs2 strimlade salladslökar2 msk färsk och riven ingefära2 finhackade vitlöksklyftor1 finhackad schalottenlök1 liten nålfint, strimlad morot2 msk soja0,5 tsk socker2 tsk Maizena, löst i lite kallt vatten + lite som "lim" vi vårrullerullandet1 msk chiliolja eller 0,5 tsk chilipulverC. 2 msk soja. 1 msk chiliolja
Tillsätt maizenan och låt puttra några minuter Precis innan servering häller du på chiliolja, strör över sichuanpeppar och avslutar med en massa finhackad salladslök
De som vill ha lite hetta ringlar över lite chiliolja. Rör samman smaksättningen av wontonfyllningen genom att blanda soja, ingefära, vitlök, sesamolja, farinsocker och fisksås
Om du gillar stark mat så kan du hälla en tesked eller två med chiliolja över innan du serverar. Blanda jordnötssmöret och sesampastan med den ljusa sojan till en jämn smet