Om du gillar stark mat så kan du hälla en tesked eller två med chiliolja över innan du serverar. 12 salladslökar, skurna i 3 cm bitar. 12 tsk chiliolja. 12 kycklingfiléer 1 cm färsk ingefära i tunna skivor 2 salladslökar, skurna i 3 cm bitar 10 cm grön gurka. 1Sås1,5 msk jordnötssmör utan bitar 1 msk sesampasta (tahini) 1 msk risvinäger 1 tsk sichuanpeppar, malen 1,5 msk mörk soja 2 tsk socker 2 msk ljus soja 0,25 tärning kycklingbuljong 2 tsk chilioljaLägg ingefära och salladslök i en kastrull vatten på hög värme
Tillsätt maizenan och låt puttra några minuter Precis innan servering häller du på chiliolja, strör över sichuanpeppar och avslutar med en massa finhackad salladslök
Om du gillar stark mat så kan du hälla en tesked eller två med chiliolja över innan du serverar. Lägg ingefära och salladslök i en kastrull vatten på hög värme
2 st salladslök(ar). 4 tsk chiliolja , valfritt. Stek nötfärsen så att den får färg, tillsätt 1,5 påsar taco krydda och ca 1,5dl vatten, låt steka på medel värme i ca 10 min
Jag blanda chiliolja, sweet chilisås och färsk koriander till en marinad. Tillsammans med fiskpaketen och räkspetten serverade jag en enkel sallad av bladspenat, skivade rädisor, salladslök och svarta sesamfrön
Servera med chiliolja, soya, svart risvinäger och ris. Vänd stekpannan upp och ner på en tallrik och garnera med lite salladslök, koriander mynta, chili