½ dl sweet chilisås. 1 burk (2 dl) crème fraiche paprika/chili. Om du har lite större filéer så brukar jag dela dom i två-tre delar, helt och hållet en smaksak
ingefära chili. Ugn 225º. Stek lårfiléerna runt om i smör i stekpanna, salta och peppra, finhacka schalottenlök och bryn lätt tillsammans med kycklingen
Kycklingfilén delade jag i 3 sen marinerade jag den en stund i vanlig sweet chili sauce, citronpeppar och sesamfrön. The chicken fillet I shared in 3 then I marinated it for a while in plain sweet chili sauce, lemon pepper and sesame seeds. Dagens guacomole - 1 avokado, lite röd lök, 1/2-1 tsk färskpressad citron, salt/chili. Today's guacamole - 1 avocado, a little red onion, 1/2-1 teaspoon fresh lemon juice, salt / chili
Servera chilikycklingen med det kokta riset. Hacka chili, schalottenlök och paprika i små bitar. 2-4 cm röda chili (beroende på vilken styrka du vill ha). 2 dl créme frâiche lätt chili/paprika. Bryn champinjonerna tillsammans med chili, schalottenlök, paprika och pressad vitlök i lite olja ca 2-3 minuter. 4 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 2-4 cm röda chili (beroende på vilken styrka du vill ha). 2 dl créme frâiche lätt chili/paprika
Lägg upp på ett fat och garnera med oregano och chili. chilipeppar. 1 msk chilipulver. Putsa kycklingen. Blanda kryddorna och gnid in blandningen i kyckling-en
Kyckling med chili och curry tillsammans med couscous och en avokadoröra av keso. Häll i rikligt med olja i stekpannan och hetta upp det till medelvärme, häll i den frusna chilin efter smak och curry