Ankis chef, Susanne, är också hon väldigt intresserad av matlagning och gillar att prova nya recept. För ett tag sedan så berättade hon på jobbet att hon hade lagat till en kycklingrätt efter ett recept som hon själv komponerat
Hej och välkommen säger jag till Solhagas nya bagerichef Gustav Fagerman. Vi hittade varandra på hantverksbagarutbildningen för Jan Hedh för snart ett år sedan
Jag kanske inte skulle sträcka mig så långt som att säga att detta är det bästa han sagt till mig. ), men ruskigt god är den - perfekt förrätt till höstens söndagsmiddagar
Efter att vi hämtat andan ett tag kunde nästa utmaning alltså börja, Chefs & Beer Thanksgivning. Sammanfattningsvis var Chefs & Beer Thanksgivning ett mycket trevligt event och gav, om man inte redan hade det innan, en hel del att vara tacksam över
Och vi har ju världens bästa chefer. Det gick ju så där hos optikern igår. Hon konstaterade att det är helt säkert att jag är översynt, så långt gick allting bra