Krossa Digestivekexen i en påse eller bunke och tillsätt till smöret samt till en grynig blandning. Låt cheesecaken stå att stelna i kylen minst en timme
(förbered denna när cheesecaken stått i kylen minst en timme). Lossa cheesecaken från formen runt kanten med en tunn kniv, skär sedan bitar och servera
En ljuvlig cheesecake med hallon som inte behöver någon ugn. Hallonsås. Lägg hallon och florsocker i en kastrull, låt koka upp långsamt under omrörning
Lossa cheesecaken från formen runt kanten med en tunn kniv, skär sedan bitar och servera. 112-15 Digestivekex. 1ca 2 dl frysta bär (hallon/blåbär). 1Botten 12-15 Digestivekex 50 g rumstempererat smör eller margarin Fyllning 4 gelatinblad 2 ägg 400 g Philadelphiaost 2 dl crème fraiche 1,5 dl socker 1 tsk vaniljsocker 4 msk vatten Glasyr 1 gelatinblad 2 msk socker 4-5 msk vatten ca 2 dl frysta bär (hallon/blåbär)Börja med att finfördela kexen i en mortel, matberedare eller för hand i en bunke. (förbered denna när cheesecaken stått i kylen minst en timme) Lägg gelatinbladet till glasyren i en skål med vatten ca 5 minuter
Hallon. Garnera med färska eller frysta hallon och bred över 4 msk smält vinbärsgelé. 8 digestivekex. Smula kexen (jag brukar stöta dem två och två i en mortel) och blanda dem med smält smör och socker
Dela hallonen och rör i även dem. 250 g digestivekex. 1200 g hallon. 1färska hallon till dekorationSmält smöret. 1Ta ut cheesecaken och dekorera med färska hallon