En ljuvlig cheesecake med hallon som inte behöver någon ugn. Hallonsås. Lägg hallon och florsocker i en kastrull, låt koka upp långsamt under omrörning
Hallon. Spola utsidan av formen med varmt vatten så lossnar cheesecaken lätt. Separera äggulorna från vitorna (utan att det kommer någon äggula i vitorna)
Servera med några färska hallon. FrusenDumlecheesecake Du behöver. Jag gjorde en botten av chokladfyllda digestivekex och ställde Dumlekolor som ett staket runt formen och fyllde sedan på med cheesecakesmet smaksatt med Dumle
Tillsätt limeskal, limesaft, vaniljsocker och hallon till äggkrämen. Garnera med hallon och mynta. Ta ut cheesecaken ca 20 minuter före servering. 250 g hallon. 125 g hallon
Jag bjöd även på en frusencheesecake med smak av citrus och en mjölkfri kladdkaka med varma hallon. Igår bjöd jag mina jobbarkompisar på bland annat den här goda polkafluffkakan
Väl hemma på kvällen lagade vi trerätters tillsammans, först åt vi Toast Skagen och till huvudrätt en getostgratinerad oxfilè med klyftpotatis och tranbärssås och efterrätten blev en frusencheesecake med färska bär
och den omtalade Raw Cheesecaken med hallonsås här. En kväll för några år sedan, skulle jag ut till havet för att fotografera en cheesecake till ett blogginlägg
Cheesecaken kan med fördel serveras med halloncoulis. Krämig, mäktig och helt himmelskt god är denna cheesecake, som Debbie tipsade om för många år sen, men den är en stående favorit
Jag är lite inne i en cheesecake-fas nu tror jag. Kombinationen vit choklad och hallon är bland det godaste som finns, men man kan även försöka få till fina hjärtan av hallonsåsen
(Krossa hallonen före. Krossa kakorna, sprid ut dem över smeten (eller lägg dem i botten under smeten om du tänker behålla cheesecaken i formen och strö då silverpärlorna över