Låt kakan få mogna under natten med plastfilm över sig. Riven vit choklad på kakan. Låt kakan vara kvar i ugnen fast ugnen då är avstängd ca 30-1 timme med ugnsluckan på glänt
Protein cheescakemed vanilj, persika och hemmagjord mandelmassa. Det som fanns kvar av cheescaken, efter att mannen fått fri tillgång till kakan efter middagen igår, paketerades in i folie och delades sedan ut till både syster och vänner längs Björnvägen igår
För cheescakenmedvit choklad så smälter du sedan kakaosmör och agavesirap i ett vattenbad alternativt i micron, blanda ner det i cheescakesmeten och mixa med en stavmixer, ta sedan fram en av formarna med nötbotten och fyll den med smeten
Igår skred vi till verket och snodde ihop en supergod cheesecake med smak av vit choklad och hallon. Det går åt sex äggulor till smeten, vilket innebär att man får sex äggvitor över
Nu börjar min samling av recept som ska prövas dock växa till sig så jag misstänker att det kommer poppa upp en hel del cheescake recept här under hösten, med början idag
Bakad cheescakemedvit choklad. Ett tips jag jag fick efter jag gjorde den här cheescaken är att låta det röda skalet från rabarbern koka med för att få en fin röd färg