Häll i köttbuljongen, grädden och creme fraichen. När vi var i Grekland förra veckan så var det en av ungdomarna som var mycket förtjust i Pasta Carbonara
Pasta Carbonara. 2 dl ris1 gul lök500 gram kycklingOlivolja1/2 dl tomatpuré2dl gräddeSalt & Peppar1/2 kycklingbuljongtärning1 röd paprika eller chilifrukt om så önskasInstruktionerBörja hacka löken fint och stek sedan kycklingen tills den får en fin stekyta. Tillsätt löken och salt samt pepparTillsätt tomatpuré, buljongen samt grädden och låt sjuda i cirka 10 minuter. 1/2 kycklingbuljongtärning
Testa även att göra en ljuvligt god carbonara med halloumi, recept hittar du HÄR. Tillsätt krossad tomat, tomatpure, grädde, buljong, dijonsenap, salt och peppar
Spaghetti carbonara. Häll sedan av buljongen. Smula ner buljongen och i med dill. Koka couscousen enligt anvisningar, men med buljongtärning istället för salt
Stek den i kastrull och häll sedan i grädden, och buljongen. Åt en hel del pasta carbonara under gymnasietiden, men har (såklart) inte käkat det sedan jag beslutade mig för att äta kött
Pasta carbonara. Tillsätt krossade tomater, vatten, tomatpuré, buljong, timjan och oregano. KampanjerDecemberkampanjerAlpha Plus fettsyror -15%Hud- och hårvård -20%JulbakskampanjPresenttips -15%Fyndhörnan