Cannelloni färska recept

Cannelloni med rostad paprika

Cannelloni med rostad paprika

färska lasagneplattor. Toppa den färdiga cannellonin med lite av smulorna och servera resten vid sidan av med extra parmesan och en god sallad
CANNELLONI MED KÖTTFÄRS

CANNELLONI MED KÖTTFÄRS

Crème fraiche is da thing helt enkelt, så även på de här cannellonin. Cannelloni med köttfärs. Cannelloni med köttfärs
Cannelloni med grym tomatsås

Cannelloni med grym tomatsås

Fyllning cannelloni. Fyll i smeten i en plastpåse och klipp av ena änden så det blir som en sprits, spritsa sedan cannellonirullarna med smeten och lägg åt sidan
Cannelloni med lax och räkor i vitvinssås

Cannelloni med lax och räkor i vitvinssås

Det där med att få in fyllningen i rören kan tyckas lite pilligt, i alla fall har vi tyckt det tidigare och då har vi helt enkelt löst det genom att istället lägga fyllningen på färska lasagneplattor som vi rullat ihop till rör
Svampfyllda cannelloni

Svampfyllda cannelloni

trots färska plattor så förblev kanterna lite hårda och som ni ser på bilderna, så gick det inte riktigt smidigt att rulla dem fint
Svampfyllda Cannelloni med spenat

Svampfyllda Cannelloni med spenat

Cannelloni är en väldigt underskattad rätt, som både är enkel att göra och väldigt lätt att variera etter eget tycke och smak
Cannelloni med kyckling och svamp

Cannelloni med kyckling och svamp

600 g färska lasagneplattor. 400 g färska champinjoner. 600 g färska lasagneplattor Fyllning 2 grillade kycklingar 400 g färska champinjoner 2 röda lökar 140 g färsk bladspenat 4 dl crème fraiche Bonjour Cuisine Karl Johan svamp & Champinjon 4 dl riven ost Salt Svartpeppar Sås 3-4 msk flytande margarin 1 ½ dl vetemjöl 2 liter mjölk Salt Svartpeppar
Cannelloni med spenat och svamp

Cannelloni med spenat och svamp

8 färska lasagneplattor. 1200 g färska champinjoner. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Cannelloni med skinka och mozzarella

Cannelloni med skinka och mozzarella

färska pastaplattor. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Hacka löken och skiva selleristjäkarna tunt. Fräs tillsammans med pressad vitlök i olivolja i en gryta tills löken mjuknar
Cannelloni med skinka och zucchini

Cannelloni med skinka och zucchini

På Matplatsen hittade jag inspiration till detta receptet som är små cannelloni fyllda med skinka, zucchini och ost
Cannelloni med ricotta, spenat och svamp

Cannelloni med ricotta, spenat och svamp

200 g färska lasagneplattor. 200 g färska lasagneplattor. Om du varit i svampskogen och haft tur att hitta svamp tar du naturligtvis av den - nu är ju trattisarna på gång
Cannelloni med ricotta och spenat

Cannelloni med ricotta och spenat

Cannelloni fyllda med ricotta och spenat, mängder med fettstinn bechamel, tomatsås och på toppen mozzarella
Cannelloni med tre sorters ost

Cannelloni med tre sorters ost

Dessa mycket smarriga cannelloni, fyllda med tre sorters ost, käkade vi för ett tag sedan. Vi käkade våra cannellonis med rivna morötter, pizzasallad och squashröra (se recept här och här)

Köttfärsfyllda cannelloni

Det här behöver du till 4 port. 1gul lök. 1 vitlöksklyfta. 400 g köttfärs. 150 g champinjoner. 1 burk krossade tomater
Svampfylld cannelloni

Svampfylld cannelloni

250 g färska lasagneplattor. 250 g färska lasagneplattor. 2 dl riven parmesanost