During winter I love warm soups (even if this winter has not been so cold). It's almost like the body is saying during October until March warm soups are a necessity
A couple of days ago I bought a butternut squash that I made a soup of. För några dagar sen köpte jag en butternut squash, antar att man kan kalla den butternut pumpa på svenska
Skala butternut squashen. Det smakade som butternut squash soppa utan muskot. En butternut squash väger i princip aldrig 750 gram har jag upptäckt men jag tar alltid hela ändå och häller på mer eller mindre vatten. Jag brukar ta en liter vatten och två buljongtärningar på 750-1000 g butternut
1 butternut squash. 1. Skala och halvera squashen, skopa ur kärnorna och skär i 1 centimetersbitar. Smält smöret i en stor kastrull , tillsätt lök och bryn tills den är mjuk och genomskinlig
The granola makes enough for many more meals – and it is SO good all on its own as a little snack, but it is also wonderful sprinkled into salads instead of croutons or over thick winter soups
Butternut pumpkin soup. Här kommer några härliga bilder på en Sötpotatis/pumpasoppa men jag tänker dela med mig av en Butternut pumpa soppa som jag tycker är snäppet godare
Det blev en variant med Butternut squash (smakar som pumpa). De är supergoda och har namn som Chicken Gumbo Okra, Chunky Vegetables, Lobster Bisque och Matzo Ball Soup