Budapestbakelse recept

Budapestbakelse/stubbe

Budapestbakelse/stubbe

Budapestbakelse/stubbe. 6 februari 2016, 20. 00. Detta är verkligen en utav mina absolut favoritbakelser - Budapeststubbe
Budapestbakelse med vinbär

Budapestbakelse med vinbär

En försvinnande god klassiker. Den lätta och nötaktigt söta marängen skapar en smaksynfoni tillsammans med fluffig osötad grädde och läckert syrliga vinbär, i två färger
Budapestbakelser

Budapestbakelser

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa vitorna till ett fast skum. Tillsätt sockret, lite i taget och vispa en minut innen du tillsätter mer
Budapestbakelse (glutenfri)

Budapestbakelse (glutenfri)

Men nu såg jag att Roy Fares hade bakat budapestbakelse, det måste jag ju prova själv, tanken harinte slagit mig eftersom man åt det en del för längesen men nyfiken på hur den smakar helt färsk
Budapestbakelse

Budapestbakelse

1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt. 2. Blanda första delen av strösocker, med de rivna hasselnötterna och majsstärkelsen i en bunke
Budapestrulle/Budapestbakelse

Budapestrulle/Budapestbakelse

Budapestrulle/Budapestbakelse (6 portioner). En härlig bakelse med grädde, hasselnötter och mandarin. Enkelt recept
Budapestbakelse!

Budapestbakelse!

Jag gjorde då en budapestbakelse, något jag inte har ätit på åratal men som jag egentligen tycker är en riktigt god bakelse
Budapestbakelser

Budapestbakelser

Sätt ugnen på 170 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt. Blanda Strösocker, rivna hasselnötter och maizena i en bunke
Budapestbakelse

Budapestbakelse

6 äggvitor. 
3 dl strösocker. 
100 g malda hasselnötter. 
1/2 dl marsanpulver. 3 dl vispgrädde

Budapestbakelse - se & gör

Budapestbakelse - se & gör

Budapestrulle200 g äggvita 250 g strösocker 150 g hasselnötter, rostade 50 g majsstärkelse 50 g mandelspån
Budapestbakelse

Budapestbakelse

Budapestbakelse. 21 april 2014, 20. 14. Då var påsken snart över och jag måste helt klart ge den väl godkänt