Brytbröd med ost och örter recept

Brytbröd med ost och örter

Brytbröd med ost och örter

Italienska veteax Lyxiga bröd med soltorkade tomater och basilika. riven ost. Tillsätt vetekrosset, kesella, salt och smulade örter
Brytbröd med örter, kärnor och frön..

Brytbröd med örter, kärnor och frön..

Fyllt medörter,lagradost och smör. Bred på smör och strö ostochörter över. Ett matbröd som är väldigt gott och som sätter fart på livsandarna är det här brytbrödet
Vackert Brytbröd

Vackert Brytbröd

Ett väldigt vackert och gott brytbröd som fylls medostoch torkade örter. När du sedan formar brödet i din bakform så varvar du varannan bulle, en medostoch en medörter
Brytbröd

Brytbröd

och de var nog så gott ändå med en färskostmed smak av vitlök till. Pensla bröden med uppvispat ägg och strö över sesam-, vallmo- eller pumpafrön
Brytbröd med ost och örter

Brytbröd med ost och örter

Brytbröd passar både till soppa och sallad. Italienska veteax Lyxiga bröd med soltorkade tomater och basilika
Brytbröd till midsommar

Brytbröd till midsommar

Pensla dem med uppvispat ägg och strö över frön och flingsalt. Lägg bullarna med snittytan uppåt i två cirklar på bakpappersklädda plåtar, eller i en springform
Örtbrytbröd

Örtbrytbröd

De bakas ut precis som kanelbullar och är fyllda med färska örter, ostoch frön. Pensla dem med uppvispat ägg och strö över frön och flingsalt

Brytbröd med ost och örter

Italienska veteax Lyxiga bröd med soltorkade tomater och basilika. riven ost.  Tillsätt vetekrosset, kesella, salt och smulade örter

Brytbröd med ost och örter

Blanda ner honung (socker), salt, örter, ostoch det mesta av mjölet. Skölj, torka och hacka örterna fint

Brytbröd

Det är jättegott med smak av ostoch örter, men man kan givetvis lägga i en massa annat gott också tex skinka, salami, oliver eller soltorkade tomater

Örtbröd med ost

 Tillsätt socker, salt, örter, ostoch det mesta av mjölet. Arbeta degen blank och smidig.  Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda den

Örtbröd med ost

Tillsätt socker, salt, örter, ostoch det mesta av mjölet. Arbeta degen blank och smidig. Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda den

Örtbrytbröd

Pensla dem med uppvispat ägg och strö över frön och flingsalt. Lägg bullarna med snittytan uppåt i två cirklar på bakpappersklädda plåtar

Italienska veteax

 Pensla med olivolja och strö sesamfrön över.  När du bakar med vetemjöl special måste degen knådas väl för bästa resultat