Svamp. Ansa och skär svampen i bitar. Lägg spättorna på rotfrukter och svamp. svamp, valfri. Lägg i smöret och stek svampen ytterligare 1 minut. 300 g morötter 300 g palsternacka 1 msk rapsolja 1 krm salt Svamp. 500 g svamp, valfri 2 msk olivolja 25 g smör 2 krm salt Smör
Svamp. Ansa och skär svampen i bitar. Lägg spättorna på rotfrukter och svamp. svamp, valfri. Lägg i smöret och stek svampen ytterligare 1 minut. 300 g morötter 300 g palsternacka 1 msk rapsolja 1 krm salt Svamp. 500 g svamp, valfri 2 msk olivolja 25 g smör 2 krm salt Smör
Svamp. Ansa och skär svampen i bitar. Lägg spättorna på rotfrukter och svamp. 1svamp, valfri. 300 g morötter 300 g palsternacka 1 msk rapsolja 1 krm salt Svamp. 500 g svamp, valfri 2 msk olivolja 25 g smör 2 krm salt Smör. Lägg i smöret och stek svampen ytterligare 1 minut
Gör ren svamparna och skala bort det som behövs, Hacka eller skär i skivor. Bryn först tofun lite gyllenbrun, tillsätt svampen och rödlöken och stek dem så de också får färg innan du häller på tamarisoja, sesamolja och agavesirap, samt cashewnötterna, limen och kryddorna
Lägg en sträng med svampröran mitt på plattan. Skiva filén och lägg den på svampröran. Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna
Den här kycklinggratängen är en krämig typ och den är en smula inspirerad av en av våra favoriträtter när det gäller snabblagat, pastasås med bacon och svamp i