riven vitkål och gelé eller lingonsylt. Köttbullar i en gräddig brunsås, det är så gott. Jag och flera i min familj älskar vitkål, så till de flesta köttfärsrätter som vi äter med brunsås har vi gärna råriven vitkål
Servera kålpuddingen med lingonsylt, kokt potatis och såsen. Detta var vår middag igår, så himla gott. Receptet på kålpuddingen hittade jag på Kokaihop
Brunsås. Steksky från pannbiffen0,5 köttbuljongtärning1,5 tsk soja2,5 dl matlagningsgrädde2 dl mjölk0,5 msk lingonsylt eller gelé2 msk mjölSalt, vitpepparVispa ihop mjöl med 1 dl av mjölken
Servera gärna med kokt potatis, brunsås, lingonsylt och grönsaker. Kålpudding är en av mina favoriträtter, men ändå har jag inte haft något kålpuddingrecept på bloggen än
Servera gärna dina julköttbullar som en del av julbordet, eller med ett gott potatismos, brunsås och lite lingonsylt eller äppelmos och ett glas av Patchworks IGP Marche, ett fantastiskt bra rödvin till lite mustigare mat