De ljusa lämnade jag bort kakaon och slängde ner lite M&M i, det krävdes 2 minuter extra på dem och jag antar det är för att kakaon inte var där eller så var det bara ugnen som gjorde det. 2 1/5 dl brun farinsocker. 4 msk kakao. 2 1/5 dl brun farinsocker. 4 msk kakao
2 1/2 dl brunt farinsocker. 4 msk kakao (hoppa över kakaon om man vill göra ljusa kakor). 2 1/2 dl brunt farinsocker. 4 msk kakao (hoppa över kakaon om man vill göra ljusa kakor)
1 dl brun farin. 1 dl brun farin. Jag verkligen älskar att baka. Det är terapi för mig. ) Tyvärr har det inte blivit så mycket av det sedan jag började jobba efter mammaledigheten
Lingonkaka. Visst kan man baka och äta lingonkaka (även kallad mjuk pepparkaka) fast det inte är jul. Lingonkaka är saftig, söt, pepprig, mjuk och himla god och häromdagen hittade jag faktiskt en stor bit i frysen
4 små kakastämplar som det kilade i fingrarna att få prova. 1 dl brun farin. Posted in Ägg, Bakning, Småkakor 4 små kakastämplar som det kilade i fingrarna att få prova. 1 dl brun farin
Detta är ingen blogg om bakverk men jag måste bara dela med mig med denna underbara baskiska kaka. Grädda mitt i ugn på 200 grader tills dess att den fått en härlig brun färg
Vispa ihop smör, socker, brun farin och vaniljpulver till en krämig massa i en annan bunke. 1 dl brun farin. Grädda kakorna mitt i ugnen i mellan 9-11 min eller tills kakorna har fått en gyllenbrun kant. 1 dl brun farin
Nu blev det inte direkt några cookies, snarare små kakberg eller bara bruna högar, jag vet inte. Blanda ihop mjöl, kakao, bakpulver och salt och tillsätt sedan blandningen i äggsmeten