MumsMums Brownie, en fantastisk kaka med extra allt. Till hösten hör goda bakverk och jag rivstartar hösten här inne med en Brownie toppad med Mumsmums, ja ni hörde rätt en blandning mellan FudgeBrownie och MumsMums
Kakorna blir extra goda tack vare flingsaltet man strör på just före de gräddas. Dessa otroligt chokladiga cookies påminner mycket brownies, kanterna är en aning sega, de har en tunn lite sprucken yta och inuti är de mjuka
De är busenkla att röra ihop, men man får ändå det där lilla extra på grund av att den mjuka, saftiga brownien omgärdas av en saltig och knaprig havregrynscrumble
Eller fortsätta på chokladtemat med lite extra chokladströssel. Brownie cupcake (6 stycken). Det kan ju tyckas att detta inte är särskilt norrländskt (men jag använder så ingredienser från Norrmejerier så det räknas väl…) men dessa cupcakes är så väldans goda så de måste provas
Då jag rekommenderar att äta de ljumen, värmde jag den några extra sekunder i mikron innan. Här om dagen svängde jag ihop en brownie i en mugg, eller browniemugcake, vilken blev så lyckad
Extra lyxigt blir det om man ringlar över lite hemkokt chokladsås, eller varför inte kolasås. Efter denna harang, är jag glad och stolt över att åter presentera min grymma fudge brownie med pecannötter och vit choklad