Det kan ju tyckas att detta inte är särskilt norrländskt (men jag använder så ingredienser från Norrmejerier så det räknas väl…) men dessa cupcakes är så väldans goda så de måste provas
Sätt ugnen på 180 grader. Smält choklad och smör i en kastrull. Häll det sen i en skål. Tillsätt socker, mjöl och vanilj i smörblandningen och blanda väl
Nutella browniecupcakes med mjuk marschmallow. Cupcakes och muffins. Och jag älskar brownies. Det här är alltså en brownie som är en cupcake som har Nutella i sig och en mjuk, smält marschmallow på toppen
Häll marängen i en påse och spritsa över eller klicka direkt ut på brownie bottnarna. Jag vet inte hur jag ska beskriva hur extremt goda de här cupcakesen är så att ni på en gång går och bakar dem
Idag lät jag mig inspireras av den smakkombinationen i en underbar cupcake med en seg browniebotten proppfylld med after eight, toppad med en fluffig päronfrosting
Jag har gjort brownies i glasstrutar innan men nu kommer en vårigare variant. När de är klara, ta genast bort cupcakesen från cupcakesplåten och ställ på ett gallret för att svalna eller på bänken
Den går lika bra att spritsa cupcakes med som att ha i biskvier. Jag använde Roy Fares recept till brownie botten och fyllde tårtan med chokladganache gjord på lika många delar choklad som grädde (300 g choklad till 3 dl grädde)
Nutella brownie muffins med färska hallon. En doft av nybryggt kaffe och kraftig choklad, på spisen står nämligen nygräddade brownie nutella muffins efter ett favorit recept som både är fantastiskt gott och vansinnigt enkelt