Brod med havregryn recept

0 Spara
HÄLSOSAMT BRÖD

HÄLSOSAMT BRÖD

Skär brödet i mitten, som en över- och underdel, och ät med en skiva ost eller något annat smarrigt. Blanda turkisk yoghurt/kvarg, havregryn, mjöl och bakpulver till en jämn smet
13 Spara
Bullar a la bake off

Bullar a la bake off

De här bullarna är en hemmagjord variant av butikernas bake-off bullar. Man tar fram ogräddade bullar ur frysen och kan på ett enkelt sätt servera nybakat till t ex frukost
5 Spara
10 RÅD SOM KLÅR MAGFETTET

10 RÅD SOM KLÅR MAGFETTET

Rågbröd, fullkornspasta, havregryn med mera är bra och mättande val. Det beror på att de nyttiga ämnena i fisken stimulerar nedbrytningen av det lagrade fettet på magen, en process som är en förutsättning för att du ska bli av med det
0 Spara
Brödbakning

Brödbakning

Body Science-Eriks Proteinbröd med Lingon. Body Science Bake Protein är ett protein med naturell smak som lämpar sig perfekt till bakning där högre temperaturer förekommer
9 Spara
BRÖD MED SNABBSURDEG

BRÖD MED SNABBSURDEG

Brödet har bra struktur då det innehåller både havregryn och havrekli. 7 dl vatten2 msk salt2 msk matolja12 dl rågsikt2 dl havrekli1 1/2 dl havregryn6 dl vetemjölGÖR SÅ HÄR. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur 1 dygn. 1 1/2 dl havregryn
2 Spara
Egenbakat bröd!

Egenbakat bröd!

Pensla med mjölk och strö över havregryn. Blanda samman det med mjöl, bakpulver, salt och socker. Lägg havregrynen i en skål och häll över mjölk och matolja
2 Spara
Mat på tur

Mat på tur

Siden den ble publisert rett før påske, synes jeg det passet fint å skrive om mat på tur. Vi spenner på oss skiene om vinteren, går på blåbærtur om høsten og legger ut i båt om sommeren
0 Spara
Surdegsbröd med havrekärnor

Surdegsbröd med havrekärnor

Rosta havregrynen i en torr stekpanna tills de fått lite färg. Det som är trevligt med denna produkt är att den ger karaktär åt brödet eftersom man får något mer att tugga på
0 Spara
Dalakakor

Dalakakor

Jag läste att enligt tradition ska de bakas med rågflingor, havregryn och grahamsmjöl så detta är äkta vara
0 Spara
Müsli

Müsli

Man kan ju göra mer än bröd av sina frön, gryn och nötter som man har i skåpen. Här kommer ett tips på müsli som är riktigt god
1 Spara

GROVT BRÖD

Skållning. Mät upp frön, gryn och kli i en bunke. Koka vattnet och häll det hett i bunken. Rör om och låt blandningen svalna till 37° C eller låt den stå övertäckt i rumstemperatur upp till ett dygn
Sökförslag och sidor