Så jag har gjort egna köttbullar som ligger i frysen, och igår gjorde jag en broccoli och skinkpaj. ~blanda broccoli, skinka, lök och ost i skalet och slå över äggstanningen
Jag serverade här med tomat, avokado & en sås med majonäs/kvarg/kryddor. Här gjorde jag en variant med blomkål & broccoli och hade lite rester av kokt quinoa som jag blandade i denna gång
Potatis, som jag skar i klyftor, sötpotatis, lättkokt broccoli, körsbärstomat, lök och kycklingfile som jag först låtit få lite färg och stekyta i stekpannan
Vanligtvis gör jag en helt vanlig variant med ägg och grädde i stanningen men förra veckan bjöd Bibbi på den här godbiten som hade bland annat lätt-créme fraiche och kvarg i smeten
Mycket kyckling och broccoli blir det. Och den hel del kvarg och keso på det. God morgon. Idag tänkte jag dela ett recept på goda nötbollar som funkar finfint som fredagsmys – cashewbollar
250 g broccoli. 1250 g Arla Köket Kesella® kvarg. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 250 g broccoli 125 g körsbärstomater 3 ägg 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 4 dl Kvibille® cheddar riven ½ msk hackad färsk timjan 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 morot 100 g vitkål 1 paprika 1 surdegsbaguetteSätt ugnen på 175°. 1Dela broccolin i bitar och koka den knappt mjuk i lättsaltat vatten. 1Vispa ihop ägg, kvarg, crème fraiche, ost, timjan, salt och peppar. 1Fördela broccolin och tomaterna i formen