Går jätte bra med vinäger med. 1 dl bostongurka. 1 dl bostongurka. Idag blev det fisk med kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
- Bostongurka. Saken är den att det finns många olika sätt att tillaga fish and chips på, detta är en av mina favoriter och hade jag varit i England hade jag dränkt mina pommes med vinäger
1 dl majonäs / 1 dl creme fraiche / 1 msk finhackad kapris / 0,5 tsk körvel / 0,5 tsk dragon / i knivsudd curry / 1,5 msk finhackad saltgurka / 1,5 msk finhackad inlagd paprika (gurka och paprika kan ersättas med bostongurka). ca 2-3 potatis per person / 2 liter vatten / 1 dl vitvinsvinäger. Häll vatten och vinäger i en stor bunke, lägg i potatisen och låt den ligga ca 30-60 minuter. 1 dl vitvinsvinäger
1 msk vinäger. 1 dl Bostongurka. Blanda dressingen i en bunke. Smaka av med salt och peppar. Hacka rödlök och förbered salladen genom att skölja och dra av blad
Finhacka/kör i mixer salta gurkor ( typ som bostongurka). 1 tsk vinäger/ättika. Igår åt vi grillade hamburgare och till de gjorde jag en ny variant på hamburgarebröd som också avnjutits idag som frukostfrallor
* Rör långsamt ned olja i en fin stråle i äggulan och rör hela tiden* Blanda med gräddfilen* Häcka gurkan i små bitar, låt rinna av och blanda med socker och vinäger, låt stå en stund alt använd bostongurka
Gör en dressing på olja, vinäger och dragon. 3 msk äppelcidervinäger. 2 msk pickle relish eller bostongurka. 3 msk äppelcidervinäger. 2 msk pickle relish eller bostongurka