Fredagskockens frasiga fisk med snabbpicklad gurka- och morötter
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st Ägg
  • 600 g Torskfilé Färsk
  • 1 dl Vetemjöl
  • 2 dl Panko
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 1 krm Salt Fint
  • 600 g Potatis
  • 2 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 100 g Morötter
  • 0.5 st Gurka
  • 3 msk Honung Flytande
  • 3 msk Äppelcidervinäger
  • 1 krm Salt Fint
  • 125 g Bostongurka
  • 0.8 dl Majonnäs
  • 1 krm Salt Fint

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.