Barnen åt dock med god aptit och av högreven var det faktiskt inte mycket kvar. 500-600 g benfritt nötkött, tex bog, högrev, grytbitar. 500-600 g benfritt nötkött, tex bog, högrev, grytbitar
benfritt nötkött som högrev eller bog. Så här gör du. Skär köttet i 3 cm stora tärningar. Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnad gryta
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 4479 700 g benfritt nötkött som högrev eller bog. Så här gör du 50 minuter Skär köttet i 3 cm stora tärningar
Rödvinsbräserad fransyska (4 port)1kg fransyska (bog, högrev el oxkind)salt och peppar1 msk olivolja + 1msk smör till stekning1 grovhackad gul lök1 grovhackad blekselleristjälk6 finhackade vitlöksklyftor1 msk tomature5 dl lantbuljong (eller köttbuljong)1 dl rött vin1 tsk stötta fänkålsfrön1 pkt finstrimlad baconPutsa köttet och dela det i 2-4 stora bitar, salta och peppra och bryn dem noga i hälften av oljan och smöret
4 1 kg nötkött t ex bog eller högrev (à 1 1/2 kg med ben) 200 g morötter 2 gula lökar 1 msk smör 1 msk olja 2 msk konc kalvfond 2 lagerblad 12 kryddpepparkorn 2 msk vetemjöl 1 liter vatten ca 2 tsk salt vitpeppar Till servering kokt potatis inlagda rödbetor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Ca 4 portioner1 kg nötkött, T ex bog eller högrev ( 1,5 kg med ben)200 g morötter2 gula lökar2 msk konc kalvfond2 lagerblad12 kryddpepparkorn2 msk vetemjöl1 liter vattenSmör och olja till stekningSalt, vitpepparPutsa köttet och skär det i 3 x 3 cm stora bitar. 1 kg nötkött, T ex bog eller högrev
högrev,. högrev,. kalvhögrev,. 600 g kalv (högrev eller bog) 2 st gula lökar 2 st morötter2 st lagerblad 10 st vitpepparkorn 3 tsk salt. kalvbog 600 g kalv
600 g benfritt nötkött,högrev eller bog. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g benfritt nötkött,högrev eller bog Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1½ msk vetemjöl 1 msk tomatpuré 3 lagerblad 1 tsk torkad timjan 2 dl rödvin 2½ dl köttbuljong 100 g rökt sidfläsk 8 steklökar 2 vitlöksklyftor 200 g färska champinjoner