Bog högrev recept

Höstgryta med högrev och morotspasta

Långkok på högrev, helt klart det rätta elementet för detta kött. INGREDIENSER (4-5 portioner)ca 800 g grytkött (jag använde högrev och bog)
Gulasch i Crock Pot

Gulasch i Crock Pot

Barnen åt dock med god aptit och av högreven var det faktiskt inte mycket kvar. 500-600 g benfritt nötkött, tex bog, högrev, grytbitar. 500-600 g benfritt nötkött, tex bog, högrev, grytbitar
Burgundisk gryta i Crock Pot

Burgundisk gryta i Crock Pot

700 g nötgrytbitar, högrev eller bog. 700 g nötgrytbitar, högrev eller bog. Långkok ger fantastiskt god mat
Höstgryta

Höstgryta

500 g benfrit nötkött av bog eller högrev. Skär köttet i 1 cm tjocka strimlor. Skala och finhacka löken. Fräs den i smör i en gryta
Ungersk gulasch

Ungersk gulasch

benfritt nötkött som högrev eller bog. Så här gör du. Skär köttet i 3 cm stora tärningar. Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnad gryta
Klassiskt Dillkött med kokt potatis

Klassiskt Dillkött med kokt potatis

Det fick bli Dillkött, en klassisk husmanskost idag lagad på kvigan från förra årets frambog, eller egentligen märgpipa, men nu blev den urbenad
Ungersk gulasch – klassiskt recept

Ungersk gulasch – klassiskt recept

Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 4479 700 g benfritt nötkött som högrev eller bog. Så här gör du 50 minuter Skär köttet i 3 cm stora tärningar
Kalops i crock-pot (Slowcooker)

Kalops i crock-pot (Slowcooker)

1 kg grytbitar av högrev eller bog. 1 kg grytbitar av högrev eller bog. Kalops är perfekt att göra i crockpot
Gryta från Bretagne

Gryta från Bretagne

bog eller fransyska. 1,3 kg högrev. Skär köttet i "stroganoffstrimlor" och kabanosserna i ca 2 cm långa bitar
Långkok på höjden

Långkok på höjden

Rödvinsbräserad fransyska (4 port)1kg fransyska (bog, högrev el oxkind)salt och peppar1 msk olivolja + 1msk smör till stekning1 grovhackad gul lök1 grovhackad blekselleristjälk6 finhackade vitlöksklyftor1 msk tomature5 dl lantbuljong (eller köttbuljong)1 dl rött vin1 tsk stötta fänkålsfrön1 pkt finstrimlad baconPutsa köttet och dela det i 2-4 stora bitar, salta och peppra och bryn dem noga i hälften av oljan och smöret
Klassisk kalops

Klassisk kalops

4 1 kg nötkött t ex bog eller högrev (à 1 1/2 kg med ben) 200 g morötter 2 gula lökar 1 msk smör 1 msk olja 2 msk konc kalvfond 2 lagerblad 12 kryddpepparkorn 2 msk vetemjöl 1 liter vatten ca 2 tsk salt vitpeppar Till servering kokt potatis inlagda rödbetor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Boeuf Bourguignon!

Boeuf Bourguignon!

600 gram benfritt nötkött, högrev eller bog. 600 gram benfritt nötkött, högrev eller bog. Du behöver. Smör
Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

600 g benfritt nötkött ,högrev eller bog. Skär köttet i bitar. Bryn köttet runt om i smör-&rapsolja i en stekpanna
Klassisk kalops

Klassisk kalops

Ca 4 portioner1 kg nötkött, T ex bog eller högrev ( 1,5 kg med ben)200 g morötter2 gula lökar2 msk konc kalvfond2 lagerblad12 kryddpepparkorn2 msk vetemjöl1 liter vattenSmör och olja till stekningSalt, vitpepparPutsa köttet och skär det i 3 x 3 cm stora bitar. 1 kg nötkött, T ex bog eller högrev
Dillkött på kalv

Dillkött på kalv

högrev,. högrev,. kalvhögrev,. 600 g kalv (högrev eller bog) 2 st gula lökar 2 st morötter2 st lagerblad 10 st vitpepparkorn 3 tsk salt. kalvbog 600 g kalv
Muckalica-Serbisk köttgryta

Muckalica-Serbisk köttgryta

bog). högrev. Hetta upp rikligt med rapsolja i en kastrull, bryn köttet och krydda med lite salt och peppar
Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

600 g benfritt nötkött,högrev eller bog. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g benfritt nötkött,högrev eller bog Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1½ msk vetemjöl 1 msk tomatpuré 3 lagerblad 1 tsk torkad timjan 2 dl rödvin 2½ dl köttbuljong 100 g rökt sidfläsk 8 steklökar 2 vitlöksklyftor 200 g färska champinjoner
Köttgryta med rödbetor

Köttgryta med rödbetor

högrev. 800 g nötkött ex bog. Tärna köttet och fräs det runt om direkt i grytan. Skala undertiden morötter, rödbetor och lök