Servera grytan med en vitlöksdoftande rättikegratäng eller ett krämigt blomkålsmos. Då är det bra när maten lagar sig själv medan man är ute på äventyr
blomkålsmos eller blomkålsris och sallad. Servera med t. När allt är brynt lägg köttet i grytan och tillsätt vatten, vin, tomatpure, vinäger, worcestershiresås så att köttet blir täckt
Sen fick jag höra av en vän att ett av mina recept fanns med i City tidningen, jag skrev till dem för några månader sen och sa till dem om dem behövde recept till sitt recept sida så kunde dem plocka från mig
vitbalsamic vinäger. Använd en stavmixer för att göra pure av allt, avsluta med. lägg den i en liten gryta med vatten, låt det koka på medelvärme i ca 10. svarta oliver, halva löken, vitlöksklyfta, 1 matsked vitbalsamic vinäger. kalkonbacon, lägg det i en skål med lök, 2 matskedar vitbalsamic vinäger och
I förrgår åt vi en gammal klassiker, baconinlindad ugnsfalu medblomkålsmos. Mixa dem med spiskummin, vinäger och salt med stavmixer eller i matberedare