Barnen var skeptiska när jag sa att vi skulle äta Biff Stroganoff men sen åt alla med god aptit, så förmodligen låter inte namnet så roligt och aptitretande
Lägg tillbaka biffarna i stekpannan och blanda ihop dem med såsen. Smaka av med salt och svartpeppar. Tillsätt sedan grädden, créme fraichen, soya, kalvfond och tomatpure
Strimla köttet och bryn det i en stekpanna med smör. Skala och klyfta löken. Tillsätt crème fraiche, fond, vatten, soja, senap, grönpeppar och konjak och koka upp
Finhacka löken och stek mjuk i smör. Ta resten av fetaosten och mosa ihop med crème fraichen. När biffarna är klara sparar du stekfettet i pannan, slår på grädden och låter puttra ihop till en gräddsås
Krydda med salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med ris eller potatispuré. 600 g utskuren biff. 12 gula lökar. 12 dl crème fraiche. 1Skala och hacka löken. Mjukstek löken sakta i smör i samma panna, cirka 10 minuter. 1Tillsätt tomatpuré, senap, vatten och crème fraiche