600 g benfrikotlettrad. Fläskkotlett600 g benfrikotlettrad salt och peppar vitlök olja smör. Röda grönsaker400 g rödbetor, kokta och skalade 300 g rödkål olivolja salt
Skär grönsakerna i bitar och lägg dem i en stekpanna och lägg köttet ovanpå med svålen uppåt. Ta ut köttet och häll över grönsakerna och stekskyn i en kastrull, strö på vetemjöl, rör om och slå i vatten, vin, soja, fond och vinäger
Skär grönsakerna i bitar och lägg dem i en stekpanna och lägg köttet ovanpå med svålen uppåt. Ta ut köttet och häll över grönsakerna och stekskyn i en kastrull, strö på vetemjöl, rör om och slå i vatten, vin, soja, fond och vinäger
Som tillbehör hade jag även en Pastasallad med Paprikapesto , grönsaker och vitlökssås. 4 fläskfiléer eller 2 kg benfrikotlettrad som jag använde. 2 kg benfrikotlettrad
Riv skalet på citronerna och gnid in kotlettraden med det tillsammans med salt och vitpeppar. Skiva upp kotlettraden och servera med de stuvade sommarprimörerna samt gärna en grönsallad
Lägg alla grönsaker och kryddor i formen tillsammans med kotlettraden. Grönsaker. 1 kg benfrikotlettrad. Copertino Riserva, Cappello di Prete 1 kg benfrikotlettrad
Idag kommer jag att använda mej av en benfrikotlettrad. Till denna gryta kan du använda dig av en fläskstek, benfri kotlettad, grytbitar eller fläskkött i skivor
Eller servera med ugnsbakad sötpotatis, cole slaw och grönsaker enligt eget önskemål. 500 g benfri fläskkarré eller kotlettrad. Ontario Meat Products 500 g benfri fläskkarré eller kotlettrad