4 4 port basmatiris eller annat ris 1 gul lök ca 600 g strimlad kycklinglårfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk olja 1 msk curry 2 dl vatten 2 msk kycklingfond eller buljongtärning (2 msk fond motsvarar 1 tärning) 1 1/2 dl matlagningsgrädde ev majsstärkelse (Maizena) 2 msk persilja 1 1/2 dl mango chutney salt och peppar att smaka av med Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Majskycklingbröstfilé/-lårfilé 5
Servera med basmatiris, en god chutney. Basmatiris. Tandoorikycklngen uppe till vänster på tallriken, grönsakernalängst fram och ris samt chutney uppe till höger
Strö över korianderbladen och servera med mango chutney, naanbröd och basmatiris. Jag är väldigt förtjust i indisk mat, men det blir inte så ofta vi äter det
Självklart serverat med kritvitt basmatiris och naanbröd gräddat på sten. Tillsätt honung, chutney, limesaft, hackad chili, krossade tomater och vatten
Servera med basmatiris. 3 msk mango chutney. Tillsätt soja, buljong, mango chutney och kokosmjölk och låt grytan få småputtra under lock i minst 30 min, men gärna längre. 3 msk mango chutney
basmatiris. koka basmatiris, tärna mango, gurka och paprika (till servering). Servera kycklingfärsbullarna i den goda såsen med wok, jordnötter, färsk koriander och färska grönsaker (samt basmatiris för de som vill)
Servera med basmatiris eller råris samt mango chutney. Tillsätt mango chutney och rör om. Smaka av med curry, sambal oelek, mango chutney, vinäger och salt
Smakrikt och vågat är familjens utlåtande över kalkongrytan som vi serverade med kokt basmatiris. När det har kommit till den tredje rätten – kalkongryta med mango chutney kan jag inte låta bli att fascineras av hur många ingredienser som står halvt använda i kylen från tidigare recept och som nu åter ska användas
Servera köttbullarna med blomkålen och kokt basmatiris, mango chutney och Raita. Servera med ris, rostad blomkål, Raita och mango chutney Ingredienser till