Banankakan recept

Banankakan som är en favorit

Banankakan som är en favorit

Denna blev en riktig hitt. Lagom söt, med en len kräm och rostad kokos. Banankaka. 120 g smör. 1,25 dl farinsocker
Godaste banankakan med choklad och kaffe

Godaste banankakan med choklad och kaffe

Det här måste nästan vara det godaste jag någonsin bakat. Den är iaf definitivt den saftigaste, och måhända inte alltför nyttig, och trots att denhåller i evigheter i kylskåpet så varar den oftast inte särskilt länge
Godaste banankakan

Godaste banankakan

Det här receptet har jag fått av min mamma och jag lovar att det är den godaste banankaka du har smakat
Godaste banankakan

Godaste banankakan

Sätt ugnen på 175 grader. Mosa bananerna, smält smöret. Blanda mjölk, socker, vaniljsocker, smält smör/margarin, ägg, bananer i en stor bunke
GODASTE BANANKAKAN

GODASTE BANANKAKAN

Hemligheten för att få till den perfekta banankakan är att inte använda elvisp till mer än det som står specifikt angivet och att använda riktigt bruna eller nästan svarta bananer
Havrekakor med chokladkolatopping

Havrekakor med chokladkolatopping

Den är som en liten godisbit med en kombo av smöriga havregryn och chokladkolatopping(samma topping som jag använde till banankakan i förra veckan)
Banankaka med glasyr

Banankaka med glasyr

Bred glasyren över den avsvalnade banankakan. Släng inte prickiga bananer - Gör banankaka av dem istället
Banan + jordnötssmör = ?

Banan + jordnötssmör = ?

Här har jag använt mig av smakkombinationen i en annorlunda version av den klassiska banankakan. I muffinsform och med lite frosting på toppen är den ganska olik den klassiska banankakan, men inte desto mindre god
Banankaka

Banankaka

Idag bakade jag den här goda och saftiga banankakan. Den påminner lite om mjuk pepparkaka med sina kryddor
Banankaka utan socker och gluten

Banankaka utan socker och gluten

Den här banankakan är en lite nyttigare variant. Den här banankakan är en lite nyttigare variant. 28 Januari 2017