Bara att steka på skivad fläskfilé, ner i en form med stekt lök, på med grädde, rosmarin och ost och så sköter det sig själv i ugnen tillsammans med baconlindad potatis
Putsa fläskfiléen ren från senor. Skär upp fläskfiléen i lagom portionsbitar. Linda baconskivorna runt filén och bind upp dem med 4-5 rosmarinkvistar. 1 knippe rosmarin
Skärfläskfilen längs med så att den vecklas ut Bred sedan ut tapenad och peppra efter tycke och smakRulla sedan ihop filen igen Gnid in filen med cremen av soltorkadtomatTa en bacon skiva åt gången och linda in fläskfilen toppa sedan med lite rosmarin
Putsa och bryn fläskfiléerna. Tärna dem och stek dem mjuka i smör tillsammans med rosmarinbladen. Placera den ena fläskfilén ovanpå och vik över baconskivorna
Baconlindade filén och kryddade med rosmarin. Egen pesto, kronärtskockor, marinerade champinjoner, egen tomatsås, zucchini, fläskfilé, mozzarella och paprika