Banda alla ingredienser och krydda med flingsalt och svartpeppar. Allra godast blir salladen om du låter den stå ett par timmar innan servering, men vänta då med att tillsätta avokadon eftersom den lätt bli mörk, trist och väldigt kladdig
Smaka av med salt och lime. Dessutom ett bra alternativ för vegetarianer att fylla sina bröd med. En färggrann bönsallad är ett både ett bra vegetariskt alternativ och trevligt att ställa fram på buffén
Servera potatisarna medbönsallad, keso och extra limeklyftor att pressa över. Mosa bönorna lätt med en potatisstöt eller träslev och vänd ner dem i salladen
Smula fetaosten och grovhacka oliverna och blanda med färskosten. Smaka av med lite salt och peppar. Skär en ficka på längden i varje laxfilé och fyll med färskostblandningen
Den här bönsalladen blev så populär på hotell Villea Village så ägaren Vassilis kommer att ha den med på menyn till hotellets Barbeque-kvällar framöver