Skär mango ochavokado i tärningar. Filéa och tärna tomaten och (d v s skär bort kärnor och skal). Allra godast blir salladen om du låter den stå ett par timmar innan servering, men vänta då med att tillsätta avokadon eftersom den lätt bli mörk, trist och väldigt kladdig
Dela och gröp ur avokadon. Mosa avokadoköttet. Blanda allt och smaka av med kryddorna. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
Ta försiktigt ur kärnan och släng den, skala sedan avokadonoch släng även skalet. Skär försiktigt runt avokadon tills du når kärnan, låt sedan kniven glida runt hela kärnan
Dela avokadon på två och byt ut kärnan mot fyllningen. I frysen hos Carina fastnade ögonen på något jag länge velat testa men aldrig tagit mig i kragen och införskaffat - facon
Skölj salladen och lägg upp på ett fat. Lägg på tonfisk, skivad potatis och tomaten i bitar. Spola dem kalla och lägg på salladen tillsammans med skivad lök och äggen i klyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.