Tärna lax, mango, avokado och gurka i jämnstora tärningar och blanda. Räk- och laxcocktail med thailändska smaker, 4 port300 g räkor med skal300 g laxfilé (salmalax eller annan laxfilé av god kvalitet som varit fryst i minst 3 dygn)1 stor mogen mango2 avokados½ gurka1 rödlök eller 3 shalottenlökar Dressing. 2 avokados
Finhacka rödlöken och blanda samman med räkor, majonäs, dill och svartpeppar. En fylld avokado passar lika bra som en trevlig variant på en sallad som till förrätt till en fin middag, möjligheterna är oändliga
Jag älskar avokado, och nyttigt är det också. Till kvällsmat blev det därför avokado med skagenröra, lite 70-talskänsla, eller hur. 1 tsk frusen dill. 1 tsk frusen dill
Garnera med citron och dill och servera med rostat bröd. Dela avokadon och ta ut kärnorna. dill. Lägg salladsblad i avokadohalvorna och fyll på med räkor, sockerärter och ärter