Igår blev det en aubergine och okragryta, rikligt kryddad med chili, ingefära och koriander. Bryn i en större kastrull med neutral olja tillsammans med spiskummin och korianderfröna som du stött lite lätt i en mortel
Pudra över curry, ingefära och koriander. 2 Stek aubergine, morot och lök i olja ca 5 min, rör då och då. 1 aubergine, tärnad (ca 250 g). 2 tsk malen koriander
Pudra över curry, ingefära och koriander. 11 aubergine, tärnad (ca 250 g). 12 tsk malen koriander. 2 Stek aubergine, morot och lök i olja ca 5 min, rör då och då
Pudra över curry, ingefära och koriander. 11 aubergine, tärnad (ca 250 g). 12 tsk malen koriander. Stek aubergine, morot och lök i olja ca 5 min, rör då och då
Pudra över curry, ingefära och koriander. 1 aubergine, tärnad (ca 250 g). 2 tsk malen koriander. Stek aubergine, morot och lök i olja ca 5 min, rör då och då. 1 aubergine, tärnad (ca 250 g). 2 tsk malen koriander
Servera med färsk koriander och ett gott bröd. Riv auberginen grovt och strö över salt. Hetta upp olja i en gryta och stek auberginen under omrörning några minuter