Skär kakan i bitar och servera med apelsinsalladen. 2 msk cointreau eller annan citruslikör. Smält chokladen i mikron i en glasskål eller över vattenbad i en kastrull
I juletid brukar jag servera den med hinnfria apelsinklyftor (se särskilt recept på apelsinsallad i sockerlag här på Katinkas Kitchen) och till påsk med apelsinklyftorna blandade med mango och passionsfrukt för den fina gula färgens skull
Blanda cointreau, limesaft och ungefär en matsked rispat apelsinskal. Servera gärna med lättvispad grädde med lite rivet apelsinskal och kanske en skvätt cointreau i
Skär kakan i bitar och servera med apelsinsalladen. 2 msk cointreau eller annan citruslikör. 1. Smält chokladen i mikron i en glasskål eller över vattenbad i en kastrull
Servera korngrynen med jordgubbs- och apelsinsalladen. ½ dl cointreau. Jordgubbs- och apelsinsallad. Koka korngryn med vatten och salt under lock ca 10 minuter