Ingredienser Portioner. 6 2 apelsiner 2 blodapelsiner eller röda grapefrukt 2 avokador 150 g fetaost 2 dl granatäppelkärnor 2 msk hackade pistagenötter 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
Häll apelsinerna med saften i en skål, strö på socker och citruslikör. Gratinera med gasolbrännare eller under grill någon minut i ugnen, passa noga, för det går snabbt
Istället för en vanlig sallad gjorde jag en apelsinsallad till maten med rödlök och mozzarellaost. Jag använde blodapelsiner, men det går lika bra med vanliga apelsiner
Choklad- och hallonfrestelse medmarängtopp. Koka upp honungen med vattnet i en kastrull. Hacka choklad (jag använde chokladpellets, då slipper man det) och lägg i en bunke
Färgsätt marängen med gasbrännare. Spritsa en marängtopp på persikorna och strö över kokosflingor. Blanda mandelmassa, äggvitor, kokos och limeskal för-siktigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.