Apelsinmarmelad. Honung. Apelsinmarmelad och keso. Rullar med ost och någon fyllning brukar vara ett av de återkommande tipsen för mellanmål, snabblagad enkel mat, frukost eller som tilltugg
Föga överraskande är det apelsinerna vi ska fokusera på idag och av dom kan man ju göra mycket gott, tidigare har vi bland annat gjort apelsinmarmelad med whisky (ljuvlig till brieost), apelsinsås till anka (eller kyckling), granola med apelsin till frukost och så en crème brûlée med apelsinsmak
instagram 100kitchenstories. Hejsan allihop, hur är det med er. Känns lite konstigt att jag ofta frågar er, mina läsare, hur ni mår på Instagram men aldrig gör det här på bloggen
0,5 cup apelsinmarmelad. 1/4 cup honung. 0,5 cup apelsinmarmelad. 1/4 cup honung. Nu verkar väderleksrapporterna lova högtryck resten av maj, och detta lär garanterat leda till att grillarna går varma runt om i landet
Maltsötman antar en lite apelsinmarmeladig karaktär som är väldigt trevlig. Jag var lite betänksam eftersom jag har direkt svårt för mjöd, och brukar få problem att uppskatta öl med honung
Tjejernas rostade med ost och apelsinmarmelad, vi har varit utan brödrost en längre tid så nu rostas det här vill jag lova i den nya rosten som kom i julveckan
Stor doft med viss komplexitet av apelsinmarmelad, nötter, cider, honung och lätt oxiderad ton. När jag för ett par år sedan hittade de där ”syltburkarna” som ett tag var så populära att servera drinkar ur i sortimetet hos Bo Ohlsson i Tomelilla, ja då visste jag att hajpen definitivt var över