8 år
i solera. Djup bärnsten med lite grön ton i kanten. Medelstor, eldig doft av torkad frukt, russin, aprikosmarmelad, farinsocker, sirap, piptobak, eukalyptus och knäck. Fyllig, halvsöt och frisk med tydlig eldighet, knäck, sirap, torkad frukt, russin och katrinplommon. Lång, elegant och smakrik med lite metalliskt avslut.
Jag slängde ihop denna pestorätt när Zack hade en kompis över, kompisen tog tre portioner. Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto
Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Kanske baka en tårta eller två. Och glad påsk of course. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går ochden blev verkligen tok-god
Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med enliten minibit - sedan känner man sig nöjd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.