Men när man stekte på det viset så osade det så fruktansvärt mycket inne i köket så jag bestämde mig för att köpa en bättre grill och ta ut tillverkningen på altanen
Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket. En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Anders Hansson. Jag slet i köksvärmen och jag försökte verkligen följa instruktionerna. Anders Hansson. Vi började fäppla med andra redskap och potatisarna for omkring i köket
Det här receptet har jag helt och hållet Anders Ramsay att tacka för. Här letar jag inspiration från både det thailändska och indiska köket och kokar tofun i en kokos och saffranssås tillsammans med sötpotatis
Receptet på marinad och glaze har vi hittat i kokboken "Vildsvinsrecept, med smak av det vilda" av Anders Tegner, såsen är ett eget hopkok som visade sej passa väldigt bra till de vilda revbenen
Receptet på korven är hämtat från Anders Tegners bok, "Vildsvinsrecept, med smak av det vilda". Dagens rätt här i köket blir en smakrik färsk vildsvinskorv med lite annorlunda smaksättning, serverad med en böngryta
Min underbara man kom hem med en jättefin bukett blommor och så blev jag kidnappad till restaurangen Mäster Anders på Kungsholmen där vi åt och drack gott
Jag och Anders fick byta av varandra några gånger, men efter cirka tio minuter med maskin och runt en halvtimme för hand så blev det ändå en fin liten deg
Receptinspiration från Anders Tegners kokbok "Vildsvinsrecept, med smak av det vilda". Något annat som herrn också var glad för var att köket på jobbet stod kvar och hade överlevt utan honom i två veckor
Under vår resa till Kalix, var det nog mest jag och min ”kockkompis” Anders som lagade maten. Vänner brukar få jobba ganska hårt för att hålla mig borta från köket
Både Anders och jag blev förvånade över hur gott det faktiskt blev - mestadels tack vara kryddblandningen garam masala, och det här är verkligen något vi kommer laga igen