Du kan lätt utesluta kokosenoch du kan toppa den med grädde istället för Italiensk maräng. En annorlunda och fräsch paj som du snabbt slänger ihop och sen får den stå till sig i frysen
Fördela ananasen i formarna och strö över resten av smulorna. Lägg hälften av smulorna i 6 små formar (ca 10 cm i diameter) eller i en stor form, och platta till. Jag gjorde min paj i en stor form och fick grädda i 30 minuter innan den fått fin färg. 1 ½ dl kokosflingor. 400-500 g ananas (1 burk) eller 1 färsk ananas skuren i skivor eller bitar
Att göra glass är ingen konst, speciellt inte denna otroligt fräscha variant på sorbet/isglass med smak av ananas gjord på yoghurt och som jag serverade med rostad kokos
Lägg upp ananasen i djupa skålar och klicka i glassen. Jag gjorde ingen Bråttomglass utan tog vanlig vaniljglass istället och hoppade även över rostad kokos
Här har jag gjort en enkel och fantastiskt god dessert där ananasen får bakas i ugnen med ett härligt krispigt och segt täcke av kokosoch havregryn ovanpå