Bryn kött och lök och lägg det i en gryta. Lägg på ananas och persilja. 12 gula lökar, i klyftor. 11 burk ananas i bitar. 1500-700 g benfri skinka 2 gula lökar, i klyftor 1,5 msk vetemjöl 2 dl buljong salt och malen vitpeppar 3 tsk ljus dijonsenap 1 dl vispgrädde 1 burk ananas i bitar 0,5 dl hackad persilja smör att steka iTärna köttet
Bryn färsen och löken, krydda med buljongtärning, salt, peppar, chilipulver och vitlök. Observera att man ska spara ananasspadet eftersom det också ska användas
Hacka den gula löken och vitlöksklyftorna, fräs hastigt i olja tillsammans med curryn. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor, hackade. 5 ananasskivor (färsk eller konserverad avgjör ni själva). Lägg i tärnad potatis och tärnad ananas och koka ytterligare ca 12 min. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor
Skala och klyfta löken. Skölj och skär paprika i bitar och skala och skär ananas i bitar. Tillsätt lök, paprika och ananas och stek under omrörning ca 5 min. 5 st Gul lök. 5 st Ananas Färsk