Öring gräslök recept

Stekt öring med gräslöksås

Stekt öring med gräslöksås

Häll i grädden i pannan och tillsätt gräslöken, buljongtärningen och worchestershiresåsen och koka upp
Stekt öring med gräslöksås

Stekt öring med gräslöksås

Häll i grädden i pannan och tillsätt gräslöken, buljongtärningen och worchestershiresåsen och koka upp
Stekt öring med gräslöksås

Stekt öring med gräslöksås

Häll i grädden i pannan och tillsätt gräslöken, buljongtärningen och worchestershiresåsen och koka upp
Ädelfisk på grill med romsås

Ädelfisk på grill med romsås

”Flugfiskad regnbåge och öring i ugn”), alltså tre personer. Hacka gräslök och rör ner. Det blev en öring och en regnbåge som tillagades på grillen
Susannes mammas röding

Susannes mammas röding

TipsVälj alltid röding från hållbara bestånd och om det inte finns går det bra att ta öring, regnbåge eller annan hel fisk istället
Susannes mammas röding

Susannes mammas röding

TipsVälj alltid röding från hållbara bestånd och om det inte finns går det bra att ta öring, regnbåge eller annan hel fisk istället
Susannes mammas röding

Susannes mammas röding

TipsVälj alltid röding från hållbara bestånd och om det inte finns går det bra att ta öring, regnbåge eller annan hel fisk istället
Ugnsbakad regnbåge

Ugnsbakad regnbåge

Ta undan några fina dilvippor till dekoration och finhacka resten av dillen och gräslöken. Hetta upp grädden i en kastrull på svag värme och sjud tomat, gurka, dill och gräslök någon minut i grädden
Varmrökt lax med två såser

Varmrökt lax med två såser

Rör ihop kesella, yoghurt, senap och gräslök. 1 kilo hel varmrökt fisk, lax, sik, öring, makrill eller böckling. 1 dl hackad gräslök. 2 msk hackad gräslök. 1 dl hackad gräslök. 2 msk hackad gräslök

Små öringar med mandlar och sparris

Hacka gräslök och persilja. Gräslök. 150 g urbenad portionsöring. Tvätta potatisarna noga och koka dem i 15 minuter i saltat vatten med lock

Avokadosallad med rökt fisk

Tillsätt spenat, dill och gräslök. 300 g rökt fisk (makrill, öring, lax, sik). 2 msk hackad gräslök. 1.  Dela fisken i bitar