Du behöver. 6 kg svenska äpplen. 5 l vatten. 1 tsk natriumbensonat. 3 tsk vinsyra. 5 dl socker. Gör så här. Börja med att tvätta och dela äpplena i mindre bitar, kärnhuset kan vara med i hinken
Kiviks äpplemust, just den här ett fynd ur skafferiet. 600 g fläskkarré 2 st morötter (stora)1 st rödbeta (stor)500 g potatis2 msk chili, hackad½ dl ingefära, skivad och inlagd3-4 dl äpplemustsaltpepparvetemjöl till redning Köttet blir mört så det faller sönder, rotsakerna ännu fasta men färdigkokta och rödbetorna söta som geléhallon. 3-4 dl äpplemust
osötad äpplemust. Biff Stycka biffen i sju bitar och bind upp med snöre. Krydda köttet med purjolöksaska, senapsfrön, fänkålsfrön, salt och svartpeppar
1 flaska äpplemust 75 cl. 1 flaska äpplemust 75 cl 1 tsk salt. Har du tänkt grilla till helgen. Varför inte prova mitt recept på fläskfilé späckad med tunna skivor av rökt sidfläsk och glazat med en äppelglaze
Efter maten gjorde Björn whiskydrinkar med äpplemust, ingefära och citron (mmmm. nyårsafton 2016-2017. Så blev det den sista dagen på det där jäkla året