Kärna ur och skär äpplet i små tärningar. Blanda crème fraiche med äpple, mango chutney och curry. 1 äpple. Receptet gäller för 12 st ¾ dl Arla Köket® ekologisk crème fraiche 1 äpple 2 msk mango chutney 2 krm curry 1 krm salt ½ krm svartpeppar 6 hårdkokta ägg Till garnering
Skala och finhacka lök och äpple. Jag varierar basen i curryröran med grillad kyckling, kyckling/bacon, rökt skinka och, om det råkar vara vegetarisk måndag - vitlöksstekta champinjoner
Tanken var att jag skulle göra en kyckling/äpple/curryröra (låter som en udda smakkombination men det är gott ihop) och ha i som fyllning i sötpotatisen, men det gick ju inte att ha någon fyllningen i sötpotatisen insåg jag senare, den var ju fylld med sötpotatis haha, därför serverade jag fyllningen på sidan om