Äppelcrepes recept

Äppelcrêpes

Äppelcrêpes

Blanda ägg, mjölk, vetemjöl, socker och salt till en jämn smet. Vispa i det smälta smöret. Låt stå och vila 15 minuter innan du börjar steka
Äppelcrêpes med Milda Vaniljvisp

Äppelcrêpes med Milda Vaniljvisp

Sätt ugnen på 175°C. Blanda mjöl och salt i en hög skål. Tillsätt hälften av mjölken och äggen. Vispa smeten slät och tillsätt resten av mjölken
Äppelcrêpes

Äppelcrêpes

ÄPPELCRÊPES. 4 personer. 3 ägg. 3 dl mjölk. 1 dl vetemjöl. ½ tsk salt. 1 msk socker. 2 msk smält smör eller margarin
Äppelcrêpes

Äppelcrêpes

Blanda mjöl, socker, salt och vaniljpulver i en bunke. Tillsätt mjölken och vispa till en slät smet. Tillsätt äggen, ett i taget, och vispa slätt igen
Guiden till nöt- & frösmör

Guiden till nöt- & frösmör

Nöt- & frösmör är min passion. Faktum att nötter och frön kan ändra skepnad så pass att både smak och konsistens förändras totalt är ganska otroligt
Frasiga äppelcrêpes

Frasiga äppelcrêpes

Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ihop mjöl, mjölk, grädde, socker och salt. Skilj på gulor och vitor

Äppelcrepes

1. Blanda mjöl och vaniljsocker. Vispa i hälften av mjölken och vispa till en klimpfri smet. Tillsätt äggen och resten av

Frasiga äppelcrêpes

Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ihop mjöl, mjölk, grädde, socker och salt. Skilj på gulor och vitor