Äppelchutney 1 burk Vita bönor i tomatsås. Denna röra kokas i tre (3) timmar på låg värme och kan sedan frysaseller ställas i svalt utrymme receptidag.se
Äppelchutney AL 1 burk Vita bönor i tomatsås. 1 serving motsvarar 100 g äpplen. Skala, klyfta och kärna ur äppelena. Skölj och skiva citronen tunt receptidag.se
Äppelchutney NS 1 burk Vita bönor i tomatsås. (Satsen ger cirka 4-5 burkar a la storlek honungsburk)1. Skala, klyfta och kärna ur äpplena receptidag.se
Tomat- och äppelchutney 1 burk Vita bönor i tomatsås. * En serving motsvarar 100 g tomaterSkölj tomaterna och skär dem i små bitar, skala och hacka löken receptidag.se
Grön anaheim äppelchutney 1 burk Vita bönor i tomatsås. Kärna ur och klyfta äpplena. Skölj och skiva purjolök. Lägg allaingredienser utom maizena i en rejäl kastrull receptidag.se