Äppelchutney tomatsås recept

Äppelchutney

Äppelchutney

1 burk Vita bönor i tomatsås. Denna röra kokas i tre (3) timmar på låg värme och kan sedan frysaseller ställas i svalt utrymme
Äppelchutney  AL

Äppelchutney AL

1 burk Vita bönor i tomatsås. 1 serving motsvarar 100 g äpplen. Skala, klyfta och kärna ur äppelena. Skölj och skiva citronen tunt
Äppelchutney  NS

Äppelchutney NS

1 burk Vita bönor i tomatsås. (Satsen ger cirka 4-5 burkar a la storlek honungsburk)1. Skala, klyfta och kärna ur äpplena
Tomat- och äppelchutney

Tomat- och äppelchutney

1 burk Vita bönor i tomatsås. * En serving motsvarar 100 g tomaterSkölj tomaterna och skär dem i små bitar, skala och hacka löken
Grön anaheim äppelchutney

Grön anaheim äppelchutney

1 burk Vita bönor i tomatsås. Kärna ur och klyfta äpplena. Skölj och skiva purjolök. Lägg allaingredienser utom maizena i en rejäl kastrull