Jag har ofta med mig en burk äppelbulgur till jobb eller plugg. Det här är ett av mina höstmysigaste mellanmål och receptet kom till en gång när jag behövde ett hälsosamt mellanmål till ett skolarbete
Koka upp buljongen i en kastrull. Tillsätt bulgurn och koka i ca 12 minuter. Tillsätt green harissa, hackad purjolök, tärnad paprika, tärnat äpple, hackad persilja och rör om
Vi gör äppelkräm, äppelbullar, äppelbulgur, fruktsallad, äppelmackor och äppelmos. Hur härligt är det inte att få en hel spann full med skånska äpplen…
1. Koka upp äppeljuice i en kastrull och häll i bulgur. Koka försiktigt på svag värme ca 10 minuter. Ta kastrullen från värmen och låt bulgurn stå och svälla
1. Koka upp buljongen i en kastrull. Tillsätt bulgurn och koka i ca 12 minuter. Tillsätt green harissa, hackad purjolök, tärnad paprika, tärnat äpple, hackad persilja och rör om