Vänd hälften av potatisen i äggstanningen och lägg den i formen. 1250 g kesella . 1Blanda kesella, grädde och ägg till en stanning, salta och peppra. 1Vänd resterande potatis i äggstanningen och lägg i formen
Servera med en klick creme fraiche eller lite kesella. Pajskalet gjorde jag av en liten burk lätt kesella, 1. Äggstanningen är gjord på 3 ägg blandat med nästan en hel liten burk med lätt kesella med två pressade vitlöksklyftor, 1 dl mjölk, salt, peppar och chillipulver. 3 ägg blandat med nästan en hel liten burk med lätt kesella med två pressade vitlöksklyftor,
Häll på äggstanningen och fördela sedan fetaost över. 5 dl grahamsmjöl, 125 g kvarg eller kesella lätt, 50 g flytande margarin, 2 msk kallt vatten, salt. 3 ägg, 125 g kvarg eller kesella lätt, 1
Vispa ihop ägg, kesella, grädde och kryddor. 200 g lagrad prästost4 ägg250 g kesella3 dl grädde3 krm cayennepeppar½ tsk saltGör så här. Grädda pajen i mitten av ugnen i ca 40 min på 200° eller tills äggstanningen har stelnat. 250 g kesella
Jag häller på äggstanningen separat innan tillagning. Tillsätt kesella och arbeta snabbt ihop degen. 1 dl kesella mager kvarg. 1 dl kesella mager kvarg
Häll över äggstanningen. Tillsätt kesella och blanda snabbt till en deg. 0,75 dl kesella. 0,75 dl kesella. Här kommer några tips på vad ni kan ställa på bordet till midsommar