2 msk solrosfrön. 160 g Morbier eller annan ädelost. Täck brödbitarna med ädelost och toppa med 0,5 tesked chutney och solrosfrön. 2 msk solrosfrön. 160 g Morbier eller annan ädelost
Strö över solrosfrön och pumpafrön. Ringla över salladen och toppa med pumpafrön och solrosfrön. Grillad fänkål med ädelost4 port1 fänkålsståndädelostoljaDela fänkålen i fyra delar. 0,5 dl olivolja1 msk citronsaft1 msk honung2 tsk salt0,5 tsk nymalen svartpepparpumpafrönsolrosfrönLägg rucola, melon, sugarsnaps, avocado och salladslök i en stor skål och blanda. Spenat- och mozzarellasallad med krämig tomatdressing70 g babyspenat1 mozzarella2 tomater4 msk olivolja1 msk balsamvinägerflingsaltsvartpeppar1 tsk sockerpumpafrönsolrosfrönSkölj spenaten och lägg på ett fat. 1 fänkålsståndädelostolja
Provsmakades i kväll med lite ädelost på, mycket smaskigt. 1/2 dl solrosfrön. 1/2 dl solrosfrön. I väntan på stora julbaket fick det bli lite snabbakat i kväll
majsplättar med gräslök och ädelost. Forma då smeten till bollar och rulla i solrosfrön. Jag tillsatte även lite ädelost eftersom vi hade kvar det i kylen, MEN det tror jag försvårade stekningen lite eftersom den smalt (ja jag vet att det heter smälte låt mig va småländsk) så gör som du vill där
När jag var barn var just sparris något av det värsta jag visste, det och ädelost. Som jag skrev redan igår skulle det idag bli pasta med en saffransås, stekt sparris, parmesan och rostade solrosfrön