Ädelcheesecake med pepparkaksbotten När jag så febrilt letade efter glöggbollarna så dök det upp ännu ett recept som jag glömt, men som jag genast blev sugen på Salt & Peppar
Pepparkakans dag – ännu en temadag Idag är det inte mindre än pepparkakans dag och vad passar inte bättre då än att göra en omgång hemmagjorda pepparkakor Salt & Peppar
Ädelcheesecake med pepparkakor Efter några veckors uppehåll återkommer ängeln i köket med ett sprillans nytt recept och ny bak-glädje Ängeln i köket
Ädelcheesecake med pepparkaksbotten Botten. 2 ½ dl smulade pepparkakor 75 g smält smör Fyllning. 400 g cream cheese 1 trekant ädelost á 140 g 3 ägg Topping Frestelser
Ädelcheesecake i glas toppad med balsamicosirap 1. Blanda ingredienserna till balsamico-sirapen i en kastrull och koka ned till hälften. Häll upp sirapen i en skål och ställ in i kylen Tasteline
Salt och sött till julöl och glögg Focaccia med grillad paprika, fetacreme och parmaskinkaSupergoda tilltugg, inspirerade av Karin Fransson i Borgholm, som går lätt att förbereda - något att tänka även inför nyårskalaset (ca 40 munsbitar) Svt
Ädelcheesecake med pepparkakor och färska fikon Himmelsk variant av den nyklassiska kombon ädelost och pepparkakor. För 8 personer, 45 min + 1 timme i kyl 8 personer hd.se